Lovaglási lehetőségek

A Vadkert Major fő tevékenységi körébe tartozik a lovas szolgáltatások teljeskörű biztosítása. Lovasoktatás már kezdő szinttől igénybe vehető. A haladó szintű lovasok egész napos túrák keretében ismerkedhetnek meg a környék nevezetességeivel.

A Vadkert Lovarda központi elemeként 2014 szeptemberében ünnepélyes keretek között megnyílt a 64*63 m-es, európai színvonalú négyévszakos lovas versenypályánk.

Az új lovas pályát vendégeink biztonsága érdekében a legkorszerűbb talajszerkezettel építtettük meg, ami bármilyen időjárási körülmények között is ugyanazt az élményt adja lovasnak, lónak egyaránt.
A pálya aljzatában található gumiszőnyeg speciálisan kialakított vízmegtartó és vízelvezető rendszere szavatolja a nedvesség egyenletes szabályozását, amivel hosszabb csapadékosabb időszakok után is használható marad a pálya.
A talaj egyik nagy előnye, hogy a rugalmasságának, ütéscsillapításának köszönhetően a talajfogás pillanatában a lovak ízületeire

sokkal kisebb terhelés jut. A talajszerkezetnek köszönhetően, a pálya nem csúszik, gyorsabb tempó lovagolható.

A lovaglás szerelmeseinek maximális biztonság mellett felejthetetlen élményt tudunk nyújtani a Vadkert Major által kínált mesés környezetben! 
 
A saját lóval rendelkező Vendégek részére istállónk folyamatos felügyelettel, állandó állatorvosi kapcsolattal áll a lóbarátok rendelkezésére.
 
Lovas szolgáltatások:

•         Póni lovaglás (3-5 éves korig)

•         Kezdő és haladó lovasok oktatása szakoktatóval, tereplovaglás gyakorlott lovasoknak

•         Gyermekek lovasoktatása (5 éves kortól)

•         Futószáras oktatás

Kérjük, lovaglási szándékukat előre jelezzék!
A lovaglásra való igényt min. 48 órával érkezés előtt szíveskedjenek bejelenteni. A szabad időpontokról érdeklődjenek a következő telefonszámon: +36 30/683-7508. Köszönjük!