Aktív pihenés

Szállodánk területén sportpálya és számos sporteszköz található, amelyekkel a mozogni vágyó vendégeinknek kedveskedünk. Az alábbiakban olvashatják, hogy melyek ezek a lehetőségek és hogyan vehetik őket igénybe. A sporteszközök korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért amennyiben hosszabb idejű bérlést terveznek, úgy kérjük, jelezzék előre a recepción!

Az aktív kikapcsolódás szerelmesei romantikus sétákat tehetnek a Vadkertben, valamint kipróbálhatják a Nordic Walking jótékony hatásait is. Bérelhető kerékpárjainkkal könnyedén bebarangolhatják a Rába-part csodálatos világát. 
Kerékpárbérlés: 1.000 Ft/fél nap (8-12 óráig); 2.000 Ft/egész nap (védőfelszerelés biztosításával)
Családi kedvezmény: 5.000 Ft/család (4 fő)
Nordic walking bot: 500 Ft/óra

A labdajátékok dinamikus sportok, minden izomcsoportot megmozgatnak, és a szabadban is játszhatók. Sportpályánk kiválóan alkalmas különböző sportágak gyakorlására, mint például:

• tollaslabda
• torna
A sportpályánkat Vendégeink térítésmentesen használhatják!
Ha az egészséges életmódot a szórakozással szeretné vegyíteni, akkor mindenkinek ajánljuk legújabb szolgáltatásunkat, a 2015 áprilisában nyíló szauna házunkat. A szauna rendkívül jó hatással van a vérkeringésre, bőrre és hangulata által segíthet a stressz oldásában. 
Horgászat:

-A Vadkert Major közvetlen szomszédságában számos horgászásra alkalmas víz található, mint a természetes vizű Rába folyó, valamint a mesterséges kialakítású Csónakázó-tó, illetve kissé távolabb a Halas-tó.

-A vadregényes, öblös partú, tagolt  tavak, a sebes folyású Rába számos halfajnak biztosít élőhelyet. A Rába folyóban 53 halfaj él, a márna, a paduc, a domolykó, a dévérkeszeg, a ponty, a balin, a süllő, a csuka és a harcsa a legjellemzőbb. A tavakban leggyakoribbak az amúr, a ponty, keszegfélék, kapitális kárászok, de fogható itt csuka, süllő és harcsa is, így a horgászat kedvelői igazi horgászparadicsomban érezhetik magukat. 

-A tavak kezelője a Sárvári Kinizsi Horgász Egyesület, a város egyik legrégebbi civil szervezete. Horgászattal kapcsolatban bővebb információt az alábbi honlapon olvashat: www.sarvarhorgasz.hu
-További sportolási illetve szabadidős tevékenységekért felkeresheti a Vadkert Major szomszédságában elhelyezkedő sárvári Kalandparkot is.