Harmónia és tradíció természetesen

Hunyja le a szemét és képzeljen maga elé egy olyan helyet, ahol a csendet csak a lovak horkantása és a madarak csicsergése zavarja meg. A levegőben a mezei virágok, a Rába parti természet és az ősi tölgyesek semmivel össze nem hasonlítható illatát hozza a szél. A Vadkertben – úgy, mint hajdanán – találkozhat környékbeli erdei állatokkal, vagy majorsági háziállatokkal is. Ha lovagolni támad kedve, a kétszáz éve alapított ménes szebbnél szebb lovai közül válogathat. És ha úgy tartja kedve, a karnyújtásnyira lévő európai hírű termálfürdő kitűnő vizének gyógyító erejével nyerhet felfrissülést.

Jó hírünk van, ez a hely nemcsak a képzeletében létezik!

Az igazi kikapcsolódás élménye nem luxus. Töltődjön fel energiával nálunk!
Isten hozta a sárvári Vadkert Majorban!

Rendezvényterem

Vadkert Hotel Étterem és rendezvényterme idális helyszín esküvők, konferenciák, céges és családi rendezvények lebonyolítására.

Vadkert Major

A Nádasdy-vár történelmi vadaskertjének vadregényes természeti környezetében, a legelésző lovak fenséges látványával és a méltóságteljes 200 éves tölgyfa időtlenségével várjuk a hozzánk betérőket.

Szálláshelyeink

A XIX. századi majorsági épületegyüttest a helyi kultúra és történelem által újraértelmeztük, Vas megye népművészetével ékesítettük, hogy a XXI. század kényelmét biztosítsuk pihenni vágyó vendégeinknek.

Konyhánk

Sárvár és környékének méltán híres erdeiben elejtett nemes vadakból, sokféle erdei gombából, helyi szezonális, friss alapanyagokból szívvel-lélekkel készítjük ételeinket, megfűszerezve e hely egyedi történelmi hangulatával.
Fotók: www.lovasfoto.hu