Skip to main content

Étlap

Előételek/Levesek

Tatár beefsteak pirítóssal
3.700 Ft
8 dkg (2;4;7;9)
Szarvas carpaccio
4.990 Ft
marinált rukkola, karamellizált dió, parmezán és balzsamecet (2;10)
Vadkert bruschetta tris
2.400 Ft
padlizsánkrém, mangalica-tepertőkrém és klasszikus paradicsom chutney (2;4;7;9)
Füstölt lazacos miniszendvics
3.700 Ft
8 dkg, rukkolával, koktélparadicsommal és házi aiolival (2;4;7)
Gombafejek vagy Sajtszeletek rántva párolt rizzsel
2.490 Ft
(2;4;7)
Húsleves gazdagon (cérnametélttel és leveszöldséggel) vagy Húsleves házi májgaluskával
1.490 Ft
(1;2;4)
Vadkerti Vadász-Gulyás
2.250 Ft
hozzávalók a vasi erdőkből (1;2)
Tárkonyos vadraguleves tejföllel
2.250 Ft
(2;7)
Medvehagyma krémleves camembert-kockával
1.790 Ft
(2;7)

Vegetáriánus és Vegan ételek

Padlizsán piccata paradicsomos gnocchival
3.570 Ft
(2;4;7)
Vasi dödölle lilahagymával, tejföllel
2.190 Ft
(2;7)
Édes-savanyú tofuragu jázminrizzsel
3.570 Ft
(1;2;12;13)
Vegán Cézársaláta szejtánnal és biomagvakkal
2.990 Ft
(1;9;12;13)
Ropogós csirkefalatkák friss salátával és hasábburgonyával fokhagymás mártogatóval
3.790 Ft
Ropogós csirkefalatkák friss salátával és hasábburgonyával fokhagymás mártogatóval
3.790 Ft

Halételek

Bőrös fogasfilé kapros cukkini salátával és fűszervajjal
4.790 Ft
(2;4;5;7)
Lazacsteak idény jellegű rizottóval
6.990 Ft
(2;5)
Harcsapaprikás kapros-túrós galuskával
4.790 Ft
(1;2;5;7)

Szárnyas és sertés ételek

Részeges kacsacomb párolt káposztával és parázsburgonyával
4.990 Ft
(2;9)
Roston csirkemell erdei gombamártással és fűszeres steakburgonyával
4.590 Ft
(2;7)
Friss, kevert saláta grillezett csirkemell-csíkokkal
2.990 Ft
(1;2;7;9)
Erdélyi fatányéros (csirkemell, sertéskaraj, pácolt marha) salátával és steakburgonyával
5.690 Ft
(9)
Cordon bleu hasábburgonyával
4.690 Ft
választható sertésből vagy csirkéből (2;4;7)
Baconbe göngyölt szűzérmék hárombors mártással és burgonykrokettel
4.990 Ft
(9)
Pulled Pork burger házi aiolival és édes-hasábburgonyával
4.190 Ft
(2;4;7;9;12)
Milánói sertésborda pradicsomos spaghettivel
4.100 Ft
(2;4;7)

Vad-és marhahúsból készült ételek

Vadpörkölt vasi dödöllével
4.790 Ft
(2)
Vadsült barnamártással, burgonyakrokettel és áfonyával
4.990 Ft
(2;4;7)
Rozmaringos vadcomb párolt káposztával és burgonyafánkkal és vörösáfonya mártással
4.990 Ft
(2;4;7)
Szarvasgerinc rokfort sajttal, zöldbabrőzsével és mogyoróburgonyával
9.550 Ft
(7;9)
Hagymás rostélyos pirított burgonyával
5.690 Ft
(2;9)
Vadkert-steak (250g) bbq-mártással, grillzöldséggel és édesburgonyával
9.550 Ft
(4;7;9)
Rib-eye steak (200g) házi aiolival és édesburgonyával
7.990 Ft
(4;7;9)

Két személyre ajánljuk

Vadkerti tál
8.690 Ft
cordon bleu, rántott gombafejek, roston sült hátszín és csirkemell steakburgonyával és idényzöldségekkel (2;4;7;9)
Vadászkaland
9.800 Ft
párolt és frissen sült vadhúsok, burgonyakrokett, burgonyafánk és áfonya (2;4;7)

Saláták

Friss kevert saláta (válsztható dresszingek)
900 Ft
olasz öntet (balzsamecet, olíva olaj, zöldfűszerek)
francia öntet (joghurt alapú provanszi fűszerekkel)
(1;2;4;7;9)
Rukkola-saláta
900 Ft
koktélparadicsommal és parmezánforgáccsal, olasz öntettel (1;2;4;7;9)
Klasszikus ecetes variációk
800 Ft
vegyes saláta, káposztasaláta, paradicsomsaláta, uborkasaláta, csemegeuborka, ecetes almapaprika, csalamádé, tejfölös uborkasaláta

Mártások

Erdei gombamártás vagy Vörösáfonyamártás vagy Háromborsmártás
1.200 Ft
(1;2;4;7;9)
Áfonyalekvár, Tartármártás, házi Aioli
790 Ft
(1;4;7;9)

Desszertek

Házi Túrógombóc eperöntettel, menta-pesztóval áfonyamártás vagy Háromborsmártás
1.690 Ft
(2;4;7)
Somlói galuska csokoládéöntettel és tejszínhabbal
1.690 Ft
(2;4;7)
Barackos-Marakujás Sajttorta limefagyival
1.290 Ft
(2;4;7;10;11)
Gundel palacsinta
1.490 Ft
forrázott diótöltelékkel és csokoládéöntettel (2;4;7;10;11)
Allergének

1-Zeller
2-Glutén
3-Rákfélék
4-Tojás
5-Hal
6-Csillagfürt
7-Tejtermékek
8-Puhatestűek
9-Mustár
10-Diófélék
11-Földimogyoró
12-Szezámmag
13-Szójabab

Az árak HUF-ban (Magyar Forintban) értendők, az ÁFA-t és 10% szervízdíjat tartalmaznak

+36 30 683 7508

vadkert@vadkertmajor.hu